Разговор са Иваном Алексијевићем Панчевцем

Још током студија клавира на ФМУ у Београду, учествовао је активно на београдској клубској сцени.

Наступао је на бројним фестивалима у земљи и иностранству и сарађивао са истакнутим уметницима домаће и светске сцене (Боби Шу, Кларк Тери, Стјепко Гут, Алвин Квин и др).
Као аутор у области џеза, остварио се у квинтету Jazzsence, квинтету Jupika, као и у оквиру интернационалних пројеката Balkumba.
Tribe и Jazz ExTempore са гитаристом Елвисом Станићем.
У областима поп и рок музике, до 2004. године је био члан "етно мутант џез квартета" Рамба Амадеуса, а данас сарађује са саставом Коља Гробовласници.
Као студијски музичар остварио је сарадње са бројним извођачима, међу којима су Александра Ковач, Кристина Ковач, Здравко Чолић, Тања Бањанин, Беби Дол, Владо Георгијев, Јелена Петошевић, Ивана Петерс, Дејан Цукић, Шабан Бајрамовић, група Ван Гог и други.
Од 1997. године је члан Биг Бенда РТС.

Аутор емисије: Ана Ћирица

Позитивна трема Позитивна трема

Autor:
Ана Ћирица

Ауторска емисија усмерена је на нашу музичку сцену и бави се превсходно темама у вези са класичном музиком, уз повремене искораке у друге области (џез, "world music"). Циљеви ове емисије су информативног и едукативног карактера: усмерити пажњу ка музичким уметницима који нису довољно медијски експонирани, младима који тек стасавају на том пољу, као и музичарима који нису у првом плану на концертним подијумима... [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво