Културни кругови: Арс сонора

У првом делу емисије информисаћемо вас о актуелним културним догађајима.

Између осталог, објавићемо имена добитникe награде "Милош Ђурић",  Удружења књижевних преводилаца, представићемо нову књигу Андреја Макина, (Паидеа), и говорити о представи "Ујка Вања",  Театра на Васиљевском из Санкт Петербурга, који гостује у Атељеу 212.
Гост је Раде Милић, а са њим ћемо разговарати о пројекту UnderGrad.

У данашњем блоку Арс сонора моћи ћете да чујете како су протекли: премијера популарног  бродвејског мјузикла "Ени", у извођењу ансамбла Академије забаве и уметности "О&М" из Новог Сада, вече  Београдске филхармоније из циклуса "Бизарт", као и концерти из два циклуса Коларчеве задужбине (у оквиру серије  "Великани музичке сцене"  наступио је наш познати вокални солиста, тенор Зоран Тодоровић са ансамблом "Гудачи светог Ђорђа",  а у циклусу "Победници" свирао је Роман Рабинович, пијаниста који је освојио прву награду на конкурсу "Рубинштајн" у Тел Авиву).

Уредница и водитељка темата је Бојана Жижић, а Културних кругова Нада Маринковић Радовановић.

 

Културни кругови Културни кругови

Autor:
Група аутора

Централна културно-уметничка емисија Радио Београда 2. Како би што успешније повезивали информативну и аналитичку компоненту говора о култури у јединствену целину и редовно пратили ритам културних збивања, Кругови имају магазински карактер. [ детаљније ]

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи