Читај ми!

Имају ли становници малих места адекватну здравствену заштиту?

Трагом вести да је отворен Дечји диспанзер у Малом Мокром Лугу - о чему ћемо чути прилог у нашој емисији - слушаоцима ћемо поставити питање из наслова. Желимо да чујемо шта је потребно становницима села и мањих места и да добијемо неке предлоге како се њихова здравствена заштита може унапредити.

Првог фебруара истекао је рок туристичким агенцијама за повраћај новца за неискоришћена путовања због пандемије вируса корона. Поједине агенције су тражиле продужење рока како би сакупиле потребан новацм, па је колегиница Николина Миљковић позвала Александра Сеничића из Јуте и питала га каква су искуства и агенција и грађана.

Истраживање сајта "Половни аутомобили" показало је велики пад продаје половних аутомобила у 2022. години, већи чак и од оног у 2020. години коју је обележио "локдаун" због пандемије. Више детаља о трендовима на тржишту аутомобила пренеће нам Петар Величковић из "Половних аутомобила".

Најавићемо и акцију покушаја обарања једног Гинисовог рекорда - окупљања особа које имају исто име и презиме. Важећи Гинисов рекорд постављен је у Токију, где се окупило 178 људи са истим именом и презименом - Хироказу Танака. У Србији се пријавило око 400 жена које се зову Милица Јовановић па је само преостало да се све оне и појаве на догађају који организује Роберт Чобан, власник Колор прес групе. Он ће нам се укључити у програм и испричати како је покренута акција и како ће изгледати.

Као и сваког петка, у емисији ћемо једног слушаоца или слушатељку наградити дигиталним апаратом за мерење крвног притиска и пулса.

Уредник и водитељ Миша Стојиљковић

Пробудите се уз Радио Београд 1!

 

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи