Читај ми!

Хумористичка емисија

Познати репер отишао на море са 12 година млађом девојком. Медији се питају шта његова бивша жена на ово има да поручи? Вероватно је поручила десет у пола с луком, шопску салату и пиво.

Кинези су већ поставили тенкове на плаже. Кажу да разлог нису Американци. Па добро, можда су ајкуле... У сваком случају, евентуалним туристима саветујемо да од заштитних фактора користе - панцир.

Народни певач Лепи Мића провео је скоро 2.000 дана у ријалитију, и не планира да се враћа кући. То је сасвим логично. Нон-стоп је код куће, односно на послу. С друге стране, ради једини посао на свету где спаваш на радном месту, камере то снимају, шеф те гледа, а пара само капље... А ниси народни посланик! Па где ћеш боље!

Адвокати тужили Централну обавештајну агенцију, популарну ЦИУ, за прислушкивање током посете Жулијану Асанжу... Што ће рећи, тамо преко баре важи она: ''Кадија те тужи, а суд у Њујорку ће да суди''.

И, када је кошарка у питању, читам наслов: ''Пешићева истина о Теодосићу''... Читам и знам да је истина само једна, али знам и то да је не зна ни Јелисавета Орашанин лично.

Музички уредник Илија Павловић.

Аутор текста Зоран Николић Зозон.

 

Караван Караван

Autor:
Забавна редакција Радио Бeограда 1

Караван се креће ка својој дестинацији већ више од 50 година, увек добро натоварен актуелним хумором и изворним народним песмама. [ детаљније ]

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара