Читај ми!

Повратак дијалогу - Вучић и Курти сутра у Бриселу

Београд на сутрашње разговоре у Бриселу иде са циљем да очува мир и стабилност у региону. Без обзира на то какви су поступци и намере Приштине, Србија ће инсистирати на Заједници српских општина, коју гарантује и Бриселски споразум. Ови ставови политичког врха су заправо платформа за сутрашњи разговор Вучића и Куртија. Шта се може очекивати и какав ће бити исход овог разговора анализира некадашњи шеф дипломатије Владислав Јовановић.

Званично, инфлација се креће између 12 и 13 одсто. Поједини производи и услуге, међутим, знатно више. Једна од грана у којој цене вртоглаво расту је и тржиште некретнина. У овим недељама уочи почетка школске године посебно расте цена закупа станова. Шта су узроци и шта очекује подстанаре од јесени, питамо Ервина Пашановића, директора београдске агенције за промет некретнина.

У Србији и Републици Српској недавно је промовисана књига „Из Македоније" Томе Смиљанића Брадине. Збирку прича објавила је Спона, српски културни центар из Скопља. О литерарним вредностима књиге и њеном значају за српску културу у Македонији разговарамо са професором др Гораном Максимовићем.

Уредник и водитељ: Ана Томашевић

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара