Како неплаћена казна за паркирање може да поквари породични одмор?

Последњег радног дана јула у јутарњем програму пратимо ситуацију на граничним прелазима. Процењује се да ће овај викенд бити најпрометнији због смене туриста. Пре поласка на пут требало би проверити исправност возила, понети пуно воде за пиће, пошто ће и данас бити веома топло, и бити стрпљив.

Говоримо и о томе како да избегнете непријатности због неплаћених новчаних казни за прекршаје. Ко не плати новчану казну по издатом прекршајном налогу Комуналне милиције, полиције, паркинг сервиса, инспекције или неке друге надлежне службе не треба да се зачуди ако му једног дана позвоне на врата припадници МУП-а и затраже да подмири санкцију или оде у затвор. Због неплаћеног дуга на граници могу вам и одузети аутомобил по налогу извршитеља. Свако ко није сигуран да ли има неку неплаћену новчану казну може то да провери путем Регистра неплаћених новчаних казни и других новчаних износа. Довољно је да упишете име и презиме, као и ЈМБГ и одмах добијате информацију. Проблем је што се овај регистар ажурира једном седмично.

ПИТАЊЕ ЈУТРА: Да ли сте имали непријатности због неплаћених казни за прекршаје?

Као и сваког петка данас је наш квиз, дародавац је Призма Крагујевац, Ружица Зоркић Радичевић је у Смедереву и сазнаћете шта би требало посетити у овом месту ако идете на дан-два.

Уредник и водитељ Николина Миљковић.

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи