Читај ми!

Нова влада на видику

На брани на језеру Гружа припадници Министарства унутрашњих послова извешће вежбу, на којој ће приказати тактике и вештине српске полиције и садејство снага са копна, воде и ваздуха у одбрани највиталнијих објеката значајних за функционисање државе. Наш репортер је Марина Бајић.

Предвиђени рок за формирање владе који истиче 90-ог дана од конституисања Скупштине Србије, по свој прилици нећемо морати да чекамо. Влада ће вероватно бити формирана брже него што се очекивало. Председник је током недеље обавио консултације са парламентарним странкама, а председник скупштине је за наредну недељу најавио конститутивну седницу новог парламента.

Извесно је да за премијера конкуришу четири кандидата, међу којима су бар два из претходне владе. Када ћемо добити нову владу, како ће изгледати и какав ће програм представити, о томе говори извршни директор Цесида Бојан Клачар.

Лето је време путовања, али и фестивала. Радио Београд се и ове године потрудио да испрати највећи број културних и музичких фестивала. О онима који нас очекују и које ће Први програм директно преносити говори Николета Дојчиновић, одговорни уредник музичке редакције Радио Београда 1.

Уредник и водитељ: Ана Томашевић

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара