Читај ми!

Хумористичка емисија

Изједначили су се долар и евро! Тачно! У џепу имамо нула долара и нула евра.

Кентаур, најновији сој коронавируса, дошао је у Европу. Доктори кажу да полако расте забринутост, али да би требало бити озбиљан и опрезан. Са грчког алфабета, полако али озбиљно, прелезимо на грчку митологију.

Тони Турчинов, председник хрватске општине Муртер, у једном клагенфуртском борделу је са службене картице потрошио чак 1.560 евра. Упитан о скандалу Турчинов је рекао да је био на обичном вечерњем дружењу у борделу с гостима и домаћинима и да је случајно помешао са приватном картицом. Ма није он ишао тамо због себе, него због општине.

Већ је прекасно да се ограничи глобално загревање на највише 1,5 степени Целзијуса у поређењу са прединдустријским нивоима, упозорио је немачки метеоролог и климатолог и упозорава на пораст температуре од 3 степена. Ето, изгледа да је дошло је време да се направи и вакцина против глобалног загревања.

"Пошта Србије" упозорава на нову превару грађана, на такозване фишинг мејлове у којима се тражи уплата новца путем платних картица, а злоупотребљено је име и логотип овог јавног предузећа. У преводу, угледајте се на наш Катастар. Не отварајте мејлове!

 

 

 

Караван Караван

Autor:
Забавна редакција Радио Бeограда 1

Караван се креће ка својој дестинацији већ више од 50 година, увек добро натоварен актуелним хумором и изворним народним песмама. [ детаљније ]

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи