Читај ми!

Хумористичка емисија

У свету полако одумире идеја о четвродневној радној недељи, док неки наши бизнисмени већ планирају и обавезан рад недељом… ''Аман људи! - завапио је мој комшија због тога - Па ни кокошке не носе јаја недељом!''

Борис Џонсон је пристао да поднесе оставку на место премијера Велике Британије, али под условом да остане премијер до јесени... И Мило Ђукановић је пристао да поднесе оставку, али под једним условом - да се никада не сазна под којим условима.

У Хрватској је група сумњивих људи упала у аутобус на релацији Загреб-Ријека и малтретирала тамнопуте путнике. Што доказује да на Балкану поштовање туриста постоји само док не поцрните на плажи... Чим добијете боју то значи да вам је одмор готов, и више нисте пожељни.

На Сицилији је ових дана забележена највиша температура у историји овог острва. Тамо је толико врело да чак ни мафијаши више не отварају ватру. Сви су прешли на хладно оружје... И, кад муче цинкароше, више им не бетонирају ноге у лавору, већ их вежу, па пред њима лагано испијају ледену лимунаду.

И за крај ове рубрике, једна лепа вест из аутобуса. Млади пар из Београда направио је свадбу усред градског аутобуса! Веома паметно. Седиште по човеку било је по цени карте, а кум и стари сват имали су повластице.

Пуцало се у ваздух, играло се коло, музиканти свирали и узимали бакшиш... Све у свему, једна типична вожња ГСП-ом! Живели младенци!

 

 

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара