Летовање са децом изазов или задовољство?

Одлазак на летовање, припреме за пут, предвидети очекиване и неочекиване ситуације велики су изазов за свакога. Доносе задовољство, али и пуно стреса. Све се додатно компликује уколико се на пут креће са малом децом. Како се припремити за одлазак на одмор? Шта понети од лекова? Како организовати време деци на одмору и на шта би родитељи требало да обрате пажњу, рећи ће нам педијатар Бранислав Љиљак.

Међународни фестивал студентског документарног филма "Бистре реке" по други пут биће одржан од 14. до 17. јула у селу Темска у подножју Старе планине, недалеко од Пирота. На фестивалу представиће се више од 30 остварења из преко 20 земаља света у ревијалној и две такмичарске селекције. Главна тема документарних филмова је екологија. О фестивалу овог јутра разговарамо са професорком Факултета драмских уметности и уметничком директорком фестивала Нарцисом Даријевић Марковић.

    У Србији је завршена жетва пшенице у главним производним подручјима. Зашто су пољопривредници незадовољни аконтном откупном ценом пшенице, која се креће између 30 и 33 динара по килограму, сазнаћемо из прилога Ивана Јовановића.

    Овог четвртка РТС Наука говори о јединственим историјским мапама које се чувају се у фодну реткости Универзитетске библиотеке „Светозар Марковић". Које мапе све имамо чућете од др Татјане Бурзуловић Станисављевић.

Уредник и водитељ Биљана Шујдовић. 

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се