Читај ми!

Ђоковић за полуфинале

Новак Ђоковић наставља одбрану титуле на теренима Ол Ингланд клуба и поход на седми трофеј у Лондону, чиме би се изједначио на вечној ранг листи са Питом бСампрасом. Данашњи ривал му је суперталентовани Италијан Јаник Синер, тренутно тринаести играч света. После овог меча састају се Давид Гофан и Камерон Нори, сутра у преосталним полуфиналним мечевима играју Рафаел Надал и Тејлор Фриц, односно Ник Кирјос и Кристијан Гарин. Меч између Ђоковића и Синера можете пратити на Првом телевизијском каналу РТС-а.

Кошаркаши Србије другу фазу квалификација за Мундобаскет 2023. године завршили су шокантним поразом од Белгије у Нишу 74:73. "Орлови" испустили су 11 поена предности у последњој деоници и дозволили ривалу да дође до великог преокрета. Екипа Светислава Пешића у трећу фазу квалификација пренеће само једну победу. Да би се пласирали на Светско првенство, сада морају да победе све ривале- Грчку, Турску и Велику Британију. Мечеви са селекцијама Летоније ни Белгије у кошаркашком свету доживљене су као истински неуспех.

Женска сениорска репрезентација Србије тријумфално је завршила турнир А групе III седмице IV Лиге нација 2022. у Калгарију. Србија ће у четвртфиналу Лиге нација у Анкари играти против САД, које ће лигашки део такмичења завршити на првом месту. Ипак, ту прву позицију приликом одређивања парова четвртфинала преузеће Турска, домаћин турнира, па ће Србија, седма на табели, у четвртфиналу играти против другопласиране селекције, односно САД. Финални турнир у конкуренцији одбојкашица одиграти од 13. до 17. јула у Анкари, у Турској,  играће 8 репрезентација.

Поред овога, пратимо и друга дешавања из света домаћег и међународног спорта, укључујући и домаћи фудбалски шампионат, који почиње већ у петак вече. У реализацији емисије учествују Иван Петровић, Бранислав Јерковић и Слободан Малетић.

Уредник и водитељ је Жељко Стефановић.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво