Читај ми!

Сезона одмора увелико у току – опрезно на друмовима!

Ем је 1. јул, ем је петак, ем су врели дани током којих сви беже из бетона у природу. Сви услови за велике саобраћајне гужве су испуњени, а то значи да сви учесници у саобраћају морају бити веома пажљиви и фокусирани. Због тога један део нашег јутарњег програма посвећујемо безбедности у саобраћају. У госте ће нам доћи професор др Борис Антић са Саобраћајног факултета у Београду који ће нам пренети најважније савете како да будемо што сигурнији у вожњи. Посебно ћемо истаћи значај везивања појасева, вожње без алкохола у крви и прилагођавања брзине условима на друму. О овом првом - везивању појасева - разговараћемо и са слушаоцима у редовној рубрици "Питање јутра".

Почетак јула значи и почетак летње паузе за све студенте, али истовремено значи и почетак уређивања студентских домова. О актуелним информацијама везаним за студентске домове и њихов рад током лета разговараћемо с Гораном Минићем, директором Студентског центра Београд.

Смиљана Попов, ауторка серијала „Београд за почетнике", најавиће нам веома занимљиву трибину коју организује, а која је посвећена тајном животу Исидоре Секулић.

Најавићемо и тродневну манифестацију Бегеј фест која ће се одржати у Зрењанину од 1. до 3. јула.

Као и сваког петка, приређујемо Призма квиз у којем ће један слушалац или с слушатељка добити дигитални апарат за мерење крвног притиска и пулса од нашег дародавца Призме из Крагујевца.

Уредник и водитељ Миша Стојиљковић

Пробудите се уз Радио Београд 1!

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи