Читај ми!

Први Сајам алергија

Лепо време и пролеће нам пријају, али ово годишње доба одређени број људи асоцира на алергије и њихов број се сваке године повећава. Национално удружење пацијената "Алергија и ја", ове године одлучило је да организује први Сајам алергија под слоганом "Алергични на све - осим на љубав", који ће се данас одржати код Музеја савремене уметности у Београду. О томе разговарамо са Снежаном Шундић Вардић, председницом овог удружења.

На Тргу републике у Београду нас очекује прослава јубилеја, 20 година Немачке развојне сарадње у Србији. О догађају који организују Амбасаде Савезне Републике Немачке, Немачка организација за Сарадњу(ГИЗ) и Немачке развојне банке, за наш програм говори Ана Прибићевић Чамерник, из Немачке организације за међународну сарадњу.

Петар Кочић наш дописник из Новог Сада, рећи ће нам шта посетиоце очекује на 89. Међународном пољопривредном сајму, који се одржава на Новосадском сајаму.

Уколико се налазите у близини Сомбора имамо једна предлог за вас. У овом граду се данас и сутра одржава 7. Међународни фестивал стрипа и фантастике, а наш саговорник ће бити професор Данило Богдановић председник удружења Клуб љубитеља стрипова Сомбор.

Како су организоване сеоске месне заједнице у околини Краљева и са којим се проблемима суочавају сазнаћемо од Немање Јаковљевић.

Вања Кахримановић нам доноси причу о Мини сајаму социјалног предузетнишва особа са инвалидитетом, који је одржан у Аптину. Жеља организатора је била да се подигне свест јавности о могућности запошљавања ових особа, као и њихова видљивост у локалној заједници.

Уредник и водитељ Биљана Шујдовић.

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се