Читај ми!

Три милиона корака за децу оболелу од рака

Удружење „Увек са децом“ и Удружење добрих људи „Огњиште“ организују хуманитарну акцију „Три милиона корака - за бесплатан смештај деци оболелој од рака са породицом“ која почиње данас у месту Омољица код Панчева и завршава се 22. маја 2022. у манастиру Острог. Родитељима деце која из свих делова Србије долазе на лечење у Београд, удружење „Увек са децом“ обезбедило је смештај у стану у Смиљанићевој улици. Стан је опремљен да буде привремени дом деци и њиховим родитељима и у њему је у протекле четири године боравило 49 деце са родитељима. Више о овој акцији чућемо од Милеве Личине, председнице Удружења „Увек са децом“.

Прво воће и поврће је већ на пијацама и цене су бар у Београду прилично високе. Увозне јагоде које су у почетку коштале и 1000 динара, сада коштају око 600, а почеле су да стижу и домаће. Шта можемо да очекујемо овог пролећа и лета разговарам са агроаналитичарем Драгом Цвијановићем.

У Београду почиње Сајам аутомобила и мотоцикала и траје наредна три дан, тачније до недеље увече. То је први сајам аутомобила у Европи који се организује после пандемије ковида 19, а посвећен је електричним и хибридним аутомобилима. Сајам најављује Милан Белин, председник Српске асоцијације увозника возила и делова.

Овога јутра говоримо и о мимикрији, а представићемо и књигу „Укуси Врања".

Уредник и водитељ: Николина Миљковић

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи