Читај ми!

Трочлано судско веће одлучује о Ђоковићевом останку у Аустралији

Новак Ђоковић је поново у хотелу за имигранте, где чека коначну одлуку о томе да ли ће добити дозволу да брани титулу на Аустралијан опену. Претходно је саслушан пред аустралијским имиграционим властима и Федералном суду. Ђоковићев адвокатски тим успео је да се избори за трочлано веће на вечерашњем суђењу. Рочиште је у 23 и 30 по средњоевропском времену.

Грађани Србије изашњаваће се сутра на референдуму о промени Устава Србије у области правосуђа, а питање које ће им бити постављено је "Да ли сте за потврђивање акта о промени Устава Републике Србије". Републичка изборна комисија објавила је да је укупан број гласача у Србији 6.510.323. Бирачка места биће отворена од седам до 20 часова. Премијерка Ана Брнабић, приликом данашње посете Обреновцу, још једном је подвукла значај сутрашњег гласања.

Косовска полиција привела је синоћ на административном прелазу Мердаре, координатора Републичке изборне комисије Марка Јанковића и тројицу возача камиона са изборним материјалом РИК-а за референдум о устваним променама у Србији, иако је био најављен ОЕБС-у. Они су ослобођени, а конфисковани материјал је на царини привремених приштинских институција. Директор Владине канцеларије за Косово и Метохију Петар Петковић каже да ће држава наставити са дипломатским напорима како би обезбедила Србима нормално гласање.

У поноћ је почело пријављивање младих од 16 до 29 година којима ће у фебруару бити уплаћено по 100 евра у динарској противредности. Млади се за новчану помоћ могу пријавити на порталу Управе за трезор, на адреси идп.трезор.гов.рс, до 30. јануара. Помоћ ће бити исплаћена 1, 2, и 3. фебруара, највио је министар Мали.

Рукометаши Србије против селекције Хрватске играју другу утакмицу у групи Ц на Европском првенству. Меч почиње у 20.30. а пренос можете пратити на нашем радију.

Уредници емисије: Наташа Ракетић и Слободан Петровић

Уредници вести: Ирена Јеловац и Владимир Михајловић

Продуцент: Светлана Стевановић

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара