Читај ми!

Хумористичка емисија

Највеће банке на Вол стриту ускоро ће поднети званичан извештај о рекордној добити коју су оствариле у 2021. години. захваљујући високим приносима у подручју инвестиционог банкарства и мањим губицима од очекиваних, на кредитима током пандемије... Па ком опанци ком обојци!

Почеле су пријаве за нове субвенције. Оне се односе на куповину нових еколошких, електричних и хибридиних возила, а право на новац имају физичка и правна лица, као и предузетници на територији Србије. Нама остаје још само нада да неће поново нестајати струја.

Средњошколци у Војводини су се вратили на наставу, али не и у школске клупе. Али, и даље је неизвесно шта ће бити са основцима из покрајине којима распуст траје до 17. јануара, као и ђацима из већег дела Србије којима се зимски одмор завршава 24. овог месеца.  Ма, ''Од колевке па до гроба, најлепше је онлајн доба!''

Двојица полицајаца из Лос Анђелеса оптужена су за повреду радне обавезе и отпуштени су зато што нису спречили пљачку него су наставили да играју „Покемон ГО"... А ко зна, можда су се борили против сајбер криминала.

Полиција у Ријеци поднела је кривичну пријаву против мушкарца јер је упутио лажну дојаву да се на путничком броду у ријечкој луци налази сумњива направа. Утврђено је да је то јавио са 1,59 промила у крви. Ма, човек је обневидео. Од алкохола, наравно.

Аутор текста Зоран Николић Зозон.

Караван Караван

Autor:
Забавна редакција Радио Бeограда 1

Караван се креће ка својој дестинацији већ више од 50 година, увек добро натоварен актуелним хумором и изворним народним песмама. [ детаљније ]

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара