Читај ми!

Почиње Светско првенство за рукометашице  

Утакмицом између домаћина Шпаније и Аргенитне, вечерас у 20 часова и 30 минута почиње Светско првенство за рукометашице и трајаће до 19. децембра. Рукометашице Србије учествоваће у групи Б, заједно са селекцијама Русије, Камеруна и Пољске, а свој први меч изабранице селектора Уроша Брегара играће 3. децембра, против Пољакиња. Припремили смо изјаве из табора наше репрезентације уочи највеће светске смотре рукомета у женској конкуренцији.

Дејвис куп репрезентација Србије предвођена Новаком Ђоковићем данас у 16 часова почиње наступ у 1/4 финалу такмичења против Казахстана. Пласман у полуфинале већ су обезбедиле Хрватска и Немачка. Хрвати су елиминисали Италију, док су немци били бољи од Велике Британије. Последњи четвртфинални пар чине Русија и Шведска. Завршница Дејвис Купа играће се у Мадриду, а своја очекивања од овог такмичења у нашој емисији изнео је тениски стручњак Горан Бубањ.

У току је изузетно богат дан за фудбалску Србију, пошто су данас на програму утакмице домаћег Купа и један сусрет у Суперлигашком шампионату.

У 13 часова почеле су три утакмице у осмини финала Купа. Рад - Напредак, Радник - Лозница и ТСЦ - Колубара. У 16 часова Дубочица дочекује Партизан. Касније вечерас, у 18 часова и 30 минута, Црвена звезда дочекује Вождовац у заосталој утакмици 10. кола Суперлиге Србије. Чућете изјаве из табора вечитих ривала.

Ватерполо клуб Црвена звезда вечерас у 20 часова и 15 минута гостује Хановеру, у сусрету 4. кола Лиге Шампиона. Синоћ преостали српски клубови нису имали успеха у најелитнијем такмичењу. Раднички из Крагујевца је поражен у Сплиту од Јадрана, док је Нови Београд изгубио од Ференцвароша на тешком гостовању после напорног викенда. Детаљну анализу 4. кола ватерполо Лиге Шампиона чућете од некадашњег репрезентативца Слободана Сора, сада директора ВК Нови Београд.

Данашње издање Спортског Журнала уређује и води Милош Панић.

 

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара