Преглед спортских догађаја

Данас су на програму три преостале утакмице 11-ог кола фудбалског шампионата. Вождовац дочекује Младост од 16 часова, два сата касније у Новом Саду играју Пролетер и Напредак, док се од 20 часова састају Чукарички и Радник. Јуче су убедљиве тријумфе забалежили Партизан и Црвена звезда, што храбри пред европске мечеве у четвртак против Флоре, односно Лудогореца.

У последњем мечу премијерног кола регионалне кошаркашке АБА лига Партизан са новим тренером Жељком Обрадовићем од 18 часова гостује у Задру.

Најбољи тенисер света Новак Ђоковић започео је 340-ту седмицу на врху АТП листе. У врху није бијло промена, а од наших играча Ђере је напредовао, а Кецмановић покварио досадашњи пласман. Лајовић и Крајиновић задржали су досадашње позиције.

Када је реч о тенисеркама, Аустралијанка Ешли Барти је и даље на првом месту, у врху није било промена, а од наших играчица најбоље рангирана је Нина Стојановић која заузима 113-то место. Олга Даниловић је 127-ма, а Александра Крунић 166-та играчица света. А Александра Крунић успешно је стартовала на турниру у казахстанском Нур-Султану, пошто је савладала Британку Кејти Болтер 3:6, 6:3, 7:5. Наредна ривалка биће јој боља из дуела Каја Јуван (Словенија) - Грит Минен (Белгија).

Ватерполисти Црвене звезде у другој фази квалифкација за Лигу шампиона играће против француског Монпељеа, грчког Аполона и домаћина турнира, загребачке Младости, одлучено је жребом у Луксембургу.

Квалификациони турнир на програму је од 8. до 10. октобра, а два тима ће обезбедити пласман у групну фазу Лиге шампиона.

У групној фази елитног такмичења у групи А учествоваће првак Србије Раднички из Крагујевца и Нови Београд, домаћин завршног турнира.

IN MEMORIAM: Некадашњи кошаркаш и један од најбољи стрелаца Партизана и репрезентативац Југославије Бобан Петровић преминуо је у Јужноафричког Републици у 65-ој години.

Уредник и водитељ Дејан Николић.

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи