Пун кофер медаља

Изузетан успех кик бокс репрезентације Србије на Светском купу одржаном у Будимпешти- међу 3040 такмичара из 45 земаља, било је и деветоро наших представника. У своју земљу вратили су се са осам медаља- пет златних и 3 бронзане.Укупно су забележили 16 победа, доживели само три пораза, и то у веома јакој кокуренцији Руса, Украјинаца, Пољака, Словака, Холанђана, Чеха, Немаца...Међу освајачима златне медаље је и Теодора Манић у категорији 65 -К1, иначе актуелни носилац појаса првака света Wako pro федерације.

 

Футсал репрезентација Србије пласирала се у осмину финала Светског првенства које се одржава у Литванији. После пехова које су имали у дуелима са селекцијама Ирана и Аргентине, самлели су репрезентацију САД, сместивши им седам лопти у мрежу. У осмини финала у петак ће имати за ривале јаку репрезентацију Португалије, предвођену доајеном футсала Рикардињом. У разговору за наш програм, тим менаджер срспког државног футсал тима Игор Гачић каже да је атмосфера у нашој селекцији одлична, да су коначно сви здрави и да ћемо у пуном саставу игати против једне од најјачих и најквалитетнијих репрезентација овог шампионата. 

Почиње нова сезона регионалне АБА лиге у кошарци- у разговору са Владимиром Кузмановићем, експертом за овај спорт, сазнаћемо какве су шансе наших представника, али и нешто више о тек усвојеном ковид протоколу, у коме су дефинисани детаљи могућег одлагања утакмица у случајевима инфекције корона вирусом. Данас се играју три утакмице десетог кола Линг Лонг Супер лиге Србије, као и комплетно осмо коло Прве лиге Србије у фудбалу. Чућемо и шта се то догодило на стадиону у Мостару, где је дошло до незапамћеног линча гостију из Бањалуке, који су надиграли домаћина, тим Вележа , што се није допало локалним кабадахијама које су присуствовале утакмици и желеле да саме поделе правду, незадовољне резултатом.

О овим и другим инфомацијама, данас у редовном `Спортском журналу` Радио Београда 1. Слушајте данас оно о чему ћете сутра моћи да читате у новинама.

Уредник и водитељ је Жељко Стефановић.

 

 

 

 

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи