Читај ми!

Преглед најважнијих спортских догађаја

Одбојкаши Србије неће бранити злато на Европском првенству, пошто су јуче поражени у полуфиналу од Италије са 3:1 у сетовима. Ипак, играче за треће место и то против домаћина турнира Пољске, као актуелног шампиона света. Пољаци су такође после великог изнанађења поражени од Словеније у другом полуфиналу, тако да ће меч за треће место од 17 часова и 30 минута, бити много атрактивнији од самог финала, које је на програму од 20:30. У данашњој емисији, чућете изјаве наши репрезентативаца после неуспеха у полуфиналу и најаву борбе за бронзу.

Данас је фудбалска Србија на ногама. У 18 часова игра се 165. вечити дерби - Партизан дочекује Црвену звезду! После сјајног отварања и победа у групним фазама европских такмичења, вечити ривали ће одмерити снаге у директном дуелу, који нам долази у деветом колу домаћег првенства. И једни и други имају само по седам одиграних утакмица због међународних обавеза, али црно-бели се налазе на врху табеле са 21 освојеним бодом из максималних седам победа. Црвено-бели су други са два бода мање због једног ремија. Партизаново највеће оружје биће Рикардо, најбољи стрелац шампионата са 9 погодака, док ће Црвена звезда покушати да колективним квалитетом дође до целог плена. Више детаља о предстојећем сусрету вечитих чућете у нашој емисији, а директан пренос утакмице Партизан - Црвена звезда моћи ћете да пратите на Првом програму Радио Беграда.

Млади ватерполисти Србије до 17 година старости, играће вечерас против Грчке, у 19 часова и 30 минута у финалу Европског првенства. Млади делфини би могли да Србији обезбеде и треће злато ове године, а пласманом у финале већ су осигурали сребрну медаљу, а о шансама Србије у финалу разговарали смо са представницима нашег ватерполо савеза.

Репрезентативка Србије Сташа Гејо освојила је бронзану медаљу на Светском првенству у спортском пењању у Москви, саопштио је Олимпијски комитет Србије.

Аутор и уредник данашњег издања спортског журнала је Милош Панић.

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара