Једна земља - један тим

У земунском насељу Бусије обележава се Дан сећања на страдале и прогнане Србе у хрватској оружаној акцији "Олуја. Председник Вучић је позвао грађане да, у малом броју, због епидемије, дођу и одају пошту погинулима и прогнанима у највећем етничком чишћењу после Другог светског рата". У хрватској акцији "Олуја", која је почела 4-тог августа 1995-те године протерано је више од 250 хиљада, а убијено око две хиљаде Срба. Међу избеглима, у колони је био и наш колега Симо Будимир који ће поделити своја сећања на те дане.

Искреност и позитивна емоција увек нађу пут до публике. Баш та искрена емоција прво је одушевила оца Новака Ђоковића, Срђана, а потом и публику Србија Опена. Тијана Рајковић, новинарка и певачица, написала је, како каже, у даху и из срца, песму Једна земља - један тим и након што је песма освојила Ђоковиће, пронашла је пут и до шире публике. Тијана је наша гошћа и чућемо њена размишљања о љубави према домовини и свом схватању патриотизма.

Нове технологије, нова правила пословања доносе и новине у трговини, а тиме и у поштовању права потрошача. Она се често мењају прилагођавајући се новим трендовима на тржишту. Најновији предлози  који би побољшали права потрошача односе се на снижења и истицање цена пре и за време распродаје, затим употребу фискалног рачуна као јединог валидног документа који доказује куповину, а новине би могле да се догоде и на пољу медијације. Детаљније о могућим новим решењима када је реч о правима потрошача објасниће Ненад Бумбић, уредник Потрошачког саветника.

Пратимо и наступе наши спортиста на Олимпијским играма у Токију и преносимо вам најважније информације из земље и света.

Уредник и водитељ Наташа Ракетић

Продуцент Александар Радовић

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи