Читај ми!

Хумористичка емисија

У Јерусалиму се појавила рупа која гута аутомобиле. Незванично је зову „Паркинг у Будви“.

Аустралијски град Тралалгон ових дана напале су поплаве. То је активирало велику помоћ државе и војске... Надамо се да је помоћ Тралалгону каква треба да буде, а не само неки тра-ла-ла.

Лепа вест је да је Београд напокон добио своју химну! То је обрадовало све. Све, осим фудбалера. Ни „Боже правде" нису још научили како треба а сад испаде како треба да уче текст још једне химне... Надамо се да ће химна да функционише бар по ГСП-у. Како? Овако: уђеш унутра, ниједно празно место, а ти само запеваш београдску химну и сви ти устану!

Милијардер Џеф Безос следећег месеца ће испунити свој дечачки сан и отпутоваће у свемир. А судећи по петицији која има хиљаде потписа, неки желе да тамо и остане... "Милијардери не треба да постоје. На Земљи, или у свемиру. Али ако одлуче да иду у свемир тамо треба и да остану", наводи се у петицији.

Фестивал посвећен доброј храни и вину под слоганом ''Да поново наздравимо животу'' одржаће се овог викенда на Савској Променади... Добра храна и добро вино су сасвим у реду, само ако се умерено наздравља. Јер, верујте, претерани број здравица понекада зна да нам поремети здравље.

Музички уредник Драган Димић.

Аутор текста Зоран Николић Зозон. 

Караван Караван

Autor:
Забавна редакција Радио Бeограда 1

Караван се креће ка својој дестинацији већ више од 50 година, увек добро натоварен актуелним хумором и изворним народним песмама. [ детаљније ]

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи