Читај ми!

Генерички лекови су велика уштеда здравственом фонду

„Актавис“ је једна од водећих компанија генеричких лекова на фармако-тржишту Србије, чланица „Тева“ Групације. Ова фармацеутска кућа свакодневно брине о здрављу више од 200 милиона људи широм света великом палетом медикамената, а стуб њеног пословања је, пре свега безбедност пацијената. Са информацијама о нежељеним дејствима поступа пажљиво и одговорно чак и у случајевима када нема јасних сазнања да ли су нежељене реакције изазване коришћењем лека или из другог разлога.

О томе шта су генерички лекови, њиховом терапеутском дејству, о портфолију „Актависа", доступности његових лекова на рецепт  Републичког фонда за здравствно осигурање (РФЗО), о пословању током пандемије и плановима после Ковида 19, о продаји Фабрике „Здравља" у Лесковцу и доброј снабдевености апотека лековима, за нашу емисију говори др Павле Марјановић, директор „Актависа" за Србију и Црну Гору, чланици „Тева" Групације.

Уредник и водитељ Марина Стојадиновић.

„У средишту пажње", 17:05, Радио Београд Један

Насловна страница - др Павле Марјановић (Фото/М. Стојадиновић)

У средишту пажње У средишту пажње

Autor:
Редакција магазинског програма

Свакога радног дана емисија "У средишту пажње" доноси интервју са нашим најбољим аналитичарима и коментаторима, политичарима и експертима, друштвеним иноваторима и другим познатим личностима, или личностима које ће убрзо постати познате. [ детаљније ]

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи