Читај ми!

Хумористичка емисија

Из управе Фејсбука, најављују нове опције унутар мобилне апликације намењене повезивању комшија и људи који живе у истом кварту, као и на проналажењу особа које имају иста интересовања, попут спорта, читања или кућних љубимаца… А ако Фејсбук направи опцију ‘судска парница’, комшије у Србији би биле и више него заинтересоване да је користе.

Услед хакерског напада на систем нафтне индустрије у САД-у настала је несташица горива и малопродајна цена бензина је скочила. На пример, фјучерси лож уља поскупели су за 1,2 одсто, тачније на 2,03 долара. Еее... ако поредимо цену нафте и уља код нас и у САД-у изгледа да је наш нафтни систем стално хакован.

Брзом пругом од Београда до Новог Сада возиће се двеста километара на сат, тридесетак минута, казао је министар грађевинарства. Још само да додамо два сата у Београду да стигнеш до посла или локације где идеш...

Манекенке и модели познате као "Викторијини анђели" су направиле велику журку на јахти у Мајамију, на којој су били и њихови партнери и пријатељи. Кад су пре стигле да копирају наше бунга бунга журке!

Половина из сопственог џепа, половина из државне и локалне касе. То је, отприлике, једина прецизна информација која се тренутно зна о најављеним субвенцијама на које ће грађани моћи да рачунају при замени дотрајале столарије... Или, што би се песнички рекло: "Пола пије, пола Шарцу даје!"

Музички уредник Драган Димић.

Аутори текста Вања Стаменковић и Зоран Николић Зозон.

Караван Караван

Autor:
Забавна редакција Радио Бeограда 1

Караван се креће ка својој дестинацији већ више од 50 година, увек добро натоварен актуелним хумором и изворним народним песмама. [ детаљније ]

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи