Читај ми!

Срећан Први мај

Данас је Први мај, међународни празник рада. И ове године га дочекујемо у пандемијским условима. Током протеклих годину дана многе ствари и навике у нашим животима су се промениле, а пандемија је увела своја нова правила. Искористили смо прилику да са професором Дарком Маринковићем разговарамо о томе како ове године у условима пандемије дочекујемо празник рада.

Дани, током којих празнујемо, су прилика да слободно време проведемо у природи. Уколико сте у овом тренутку на некој од планина у Србији и боравите у шуми, требало би да знате да вам боравак у шумском окружењу може помоћи да се ослободите стреса и побољшате своје здравље. Наш саговорник на ову тему је доктор Милан Поповић из Асоцијације Форест.

Заменик начелника Одељења из Управе за ватрогасно-спасилачке јединице и цивилну заштиту СВС, Александар Радосављевић, упозориће нас на последице и са којим непријатностима можемо да се суочимо уколико палимо ватру на отвореном.

Наши саговорници овог јутра биће и Бранко Пуцаревић директор Туристичке организације Златар, Марија Чолић из Туристичке организације Куршумлија, као и Горан Караџић директор Јавног предузећа Стара планина, са којима ћемо разговарати о томе каква је посећеност ових туристиучких центара и да ли је било и оних који су обележили традиционални уранак. 

Будите уз ваш Радио Београд 1.

Уредник и водитељ Биљана Шујдовић.

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи