О значају образовања и менталног здравља

Образовање и ментално здравље су две изузетно важне теме за добробит сваког од нас. Ипак, оне ретко кад добију своје место на насловним странама новина и у удраним минутима информативних емисија. Због тога овог јутра бацамо мало више светла на ове области.

С Тањом Ранковић, стручњакињом Уницефа за образовање, разговараћемо о значају укључивања све деце у образовање и у процес дигитализације без којег се не може замислити живот у 21. веку.

Од Николе Божића, програмског директора Петнице, сазнаћемо како талентовани основци могу да се пријаве за учешће у раду ове истраживачке станице, као и који су то нови програми који почињу овог пролећа.

Професорка на Факултету за медије и комуникације, др Јелена Матић Сладојевић, која руководи мастер програмом за људске ресурсе, говориће о значају улагања послодаваца у ментално здравље запослених и о томе како очувати ментално здравље у ситуацији продужене кризе изазване пандемијом Ковида-19.

Најављујемо отварање изложбе Олимпијског комитета "Пут правих вредности" у Галерији САНУ, пратимо епидемијску ситуацију и процес вакцинације у Србији, преносимо све актуелне вести из земље, региона и света.

Уредник и водитељ: Миша Стојиљковић

Будите уз Радио Београд.

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се