Читај ми!

Хумористичка емисија

На Златибору, како се каже у једном извештају, велики број туриста услед епидемијских мера, топлије дане не проводи у баштама кафића него у шетњи или седећи на клупама са кокицама у рукама и кафом за понети. Ајд’ ово за поштовање мера, али ко још једе кокице са кафом!?

Све европске електране на угаљ морају се затворити како би се испунили циљеви Париског споразума "Европа без угља до 2030. године." Србија има сопствени пројекат - без чистог ваздуха до 2030.

Најављено је да ће нови сквер Деспота Стефана, последњег дана манифестације „Дани Београда", добити споменик средњовековном српском владару, висок четири метра. А ако им ипак зафали који метар, Александар Рукавишњиков увек има метар више у рукаву!

Председник Турске Реџеп Тајип Ердоган изјавио је да ће та земља, у оквиру националног свемирског програма, 2023. године послати прву ракету на Месец. Вероватно ће је назвати ''летећи ћилим''.

Немачки авио центар у Келну тражи 12 мушкараца и 12 жена за истраживање које траје 60 дана. Од тих 60 дана, 30 се одмара у кревету. Накнада за учестовање је 11.000 евра.
Црногорци коначно имају прилику за посао из снова, у случају да не морају да намештају кревет!

Велики број корисника Инстаграма похрлио је на друге друштвене мреже да се пожали јер им једна популарна апликација једноставно не ради. "Не могу да се улогујем, а селфи се неће поставити сам", пишу Твитераши. Ако се ускоро не реши овај проблем, биће то најмасовнији протест до сада!

Писци текста: Зоран Николић и Вања Стаменковић 

Караван Караван

Autor:
Забавна редакција Радио Бeограда 1

Караван се креће ка својој дестинацији већ више од 50 година, увек добро натоварен актуелним хумором и изворним народним песмама. [ детаљније ]

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара