Читај ми!

Ко су достављачи хране и у каквим условима раде?

Како раде апликације за доставу хране и превоз путника? Ко су људи који обављају ове послове? Колико новца зарађују? У каквим условима раде? Ко најчешће користи њихове услуге? Ово су само нека од питања која ћемо поставити нашој саговорници тачно на половини јутарњег програма. Она је Тања Јакоби и коауторка је публикације "Паклени возачи" у којој се поставља питање "Има ли достојанственог рада на дигиталним платформама за доставу и превоз путника у Србији?".

А кад смо већ код питања, у нашој редовној рубрици "Питање јутра" питаћемо слушаоце које се добре првоаприлске шале сећају.

Говорићемо и о туристичким бициклистичким стазама кроз Србију, али и о значају врабаца за Београд.

Најавићемо две изложбе које се отварају у Београду. Једна је посвећена филмским плакатима из периода од 1945. до 1970. и отвара се у Филмској галерији дворане Културног центра Београда. О њој ће нам говорити уредница ове галерије Весна Даниловић.

Друга изложба зове се "Трансмутације", отвара се у простору некадашњег биоскопа "Балкан" и њен аутор је Никола Михајловића, архитекта и стрит-арт уметник. Он ће нам се укључити у програм у последњих пола сата емисије.

Као и сваки дан, пратићемо епидемијску ситуацију у земљи и процес вакцинације, као и све друге актуелне вести.

Уредник и водитељ Миша Стојиљковић

Будите уз Радио Београд 1!

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво