Читај ми!

Кризни штаб о новима мерама за сузбијање ковида 19

Кризни штаб одржаће седницу после које ћемо сазнате какве су нове мере предложене за сузбијање епидемије Ковида-19 на територији Србије. На лицу места биће наш репортер који ће се укључити у програм чим се седница заврши. Пре него што седница почне, слушаоце ћемо питати да ли се слажу с пооштравањем мера и какве би мере они увели да их неко пита.

Још једне велика тема којом ћемо се бавити у емисији је реформа образовања. Пре неколико дана завршена је јавна расправа о Стратегији образовања у Србији до 2030. године па ћемо тим поводом у програм укључити државну секретарку у Министарству просвете, науке и технологије Анамарију Вичек. Разговараћемо и с њеном колегинициом из Министарства за људска и мањинска права и друштвени дијалог Оленом Папугом која ће нам пренети како је протекао друштвени дијалог на тему стратегије образовања за мањинске заједнице у Србији.

Чућемо и како се у Пироту спроводи образовни програм кроз који млади ученици добијају информације о томе како да сачувају приватност на интернету и избегну све замке дигиталних предатора.

Гордана Нешовић припремила је прилог о безбедности у ромским насељима, а Биљана Шујдовић разговор с продеканом Економског факултета о новом програму за менаџмент који ће се организовати у овој установи.

Уредник и водитељ Миша Стојиљковић.

Будите уз Радио Београд!

 

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи