Читај ми!

Хумористичка емисија

Читам прошлог петка на инетрнету следеће: Хороскоп за суботу 26. фебруар. Не знам шта може овај астролог да погоди, али знам сигурно да није погодио датум јер 26. фебруар није била субота већ петак!

Готово половина токијских средњих школа тражи од ученика са таласастом косом или косом која није црне боје да доставе потврде како њихова коса није вештачки мењана. Можда би и од многих домаћих старлета требало тражити подврду да нису вештачки мењане.

Зет Џоа Бајдена се ових дана нашао на удару критика због организовања вакцинације.Вероватно је опет заборавио да пријави ташту, преко е-управе.

Ако имате мачку, вероватно знате да је идеја о савршеној маци, која је сталожена, не буни се и умиљата је све време док је мазите - нетачна, бар у већини случајева. Добро сте чули: реч је о мачки, а не о жени.

Према веровањима, није свеједно да ли су новчанице у новчанику уредно сложене или згужване и немарно нагуране. Неуредан новчаник блокира проток позитивне енергије, а самим тим уноси неред у ваше финансије. Неред у финансије чешће изазива празан новчаник, него неуредно нагуране новчанице.

Музички уредник Ненад Камиџорац.

Аутор текста Милена Шишкин.

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара