Читај ми!

Хумористичка емисија

Пропао је покушај републиканаца у Сенату Сједињених Америчких Држава да "закоче" импичмент… Тако да ће ''импичење'' у Сенату трајати до даљег.

Запослене у једној радњи у Лондону изненадио је призор који су затекли на полици са слаткишима, на којој је једна бела голубица усвојила неколико чоколадних јаја... Искрено се надамо да се голубица није насадила на - кукавичија чоколадна јаја.

Вест коју управо читамо гласи: ''Лим је порастао и донео нове количине смећа у Потпећко језеро'', завршен цитат... Значи, Лим је крив што се Потпећко језерео загађује! Он је донео нове количине смећа, и нико други!

После оних 0:0 против Доминиканске републике треба рећи још оно што нам је написао наш Владимир Динић:. ''То што не гледамо домаћи фудбал није казна. Казна је била оно што смо гледали!''

Снег је све грађане Србије свакако обрадовао, јер га јако воле... Јер, он је и даље једини који сиђе са планине а не постане директор. Нити уђе у „Задругу".

И, вест која је управо стигла у нашу редакцију! У Колумбији су нека ''велика деца'' направила Снешка од око два местра. Полиција га је проценила на око 25 милиона долара.

Музички уредник Илија Павловић.

Аутор текста Зоран Николић Зозон. 

Караван Караван

Autor:
Забавна редакција Радио Бeограда 1

Караван се креће ка својој дестинацији већ више од 50 година, увек добро натоварен актуелним хумором и изворним народним песмама. [ детаљније ]

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи