Читај ми!

Креће масовна вакцинација становништва против коронавируса

Председник Републике Србије Александар Вучић и председница Владе Републике Србије Ана Брнабић председаваће седницом државног врха и Оперативног тима за вакцинацију која ће бити одржана у осам часова у Палати Србија. По завршетку седнице очекује се и обраћање председника Србије Александра Вучића које ћемо уживо преносити у нашем програму.

Како метеоролози најављују, ових дана ћемо изаћи из хладног таласа, снег у нижим пределима почеће да се топи, али на планинама и даље остаје. У сред зиме врло су чести и снежни сметови, овога јутра сазнаћемо како се треба понашати уколико се нађемо у проблему који проузрокују обилне снежне падавине. Искуства и савете са нама ће поделити Стефан Дракулић, спасилац из Горске службе спасавања.

Овога јутра посетићемо и југ Србије где велики број села већ неколико дана нема струју. Од нашег репортера сазнаћемо да ли је решење проблема на видику.

У нашем јутарњем програму угостићемо и Секретара за културу града Београда, Ивана Карла, тема нашег разговора биће промена термина одржавања овогодишњег ФЕСТ-а и нешто измењена форма одржавања културних манифестација у овој години.

Аутор и водитељ Игор Обрачевић.

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се