Преминуо још 21 пацијент, коронавирусом заражена још 1.751 особа

Према последњем пресеку, у Србији је од последица ковида 19 преминула још 21 оболеле особе, а забележен je 1.751 нови случај заразе. 15:28 Предраг Кон је поручио да попуштање мера није реално, нарочито у ситуацији када школе почињу да раде и када постоји нови сој вируса у Европи.

Представници Српске предали су кандидатуру за предстојеће ванредне парламентарне изборе Централној изборној комисији у Приштини. На изборној листи је 20 кандидата из већине српских средина на Косову и Метохији. Међу кандидатима је већина која је представљала Србе у скупштини и у прошлом сазиву.

Северна Кореја одржала је војну параду у центру Пјонгјанга, уз присуство лидера Ким Џонг Уна, чиме је прослављен завршетак конгреса владајуће Радничке партије, јавили су севернокорејски државни медији. Војна парада је одржана у четвртак увече на тргу Ким Ил Сунг, на крају осмодневног конгреса владајуће странке, на којем је Ким Џонг Ун, који је именован за генералног секретара, обећао да ће повећати нуклеарни арсенал земље.

 

Новости дана Новости дана

Autor:
Радио Београд 1

Најпопуларнија радијска информативна емисија на нашим просторима деценијама уназад доноси најбрже и најсвеобухватније информације. Сваког дана у 15 сати на Радио Београду 1. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво