Читај ми!

Хумористичка емисија

Финансијски стручњаци су у последње време забележили осетан пад цене сребра, злата и биткоина… И, шта ја сада да радим са тонама сребра, злата, па и биткоина које сам покуповао док је било јефтино, а?

Стенли Џонсон, отац британског премијера Бориса Џонсона пријавио се за француско држављанство, баш у тренутку када је Велика Британија изашла из Европске уније... А да ли ће син кренути очевим стопама, видећемо. За сада је са обе ноге у Даунинг стриту број 10 у Вестминстеру.

Већ годинама једно питање остаје без правог одговора. Да ли је здравије беланце или жуманце? На крају видимо да оба дела јајета имају специфичне предности, али нутритивно гледано, жуманце је богатије од беланцета... Што се мене лично тиче, ја између жуманцета и беланцета ипак бирам - пилетину.

Француски председник Емануел Макрон и његова супруга Брижит на мети су критика након што је у јавност изашла информација да су током пандемије на цвеће потрошили готово 600.000 евра... Па после кажите да м'сје Макрон није права цвећка!

Годинама уназад слушамо како су чланови такозване "велике тројке" специјализовани за одређене подлоге, па је тако Надал најбољи на шљаци, Федерер на трави, а Ђоковић на тврдој подлози... Није тачно! Новак је најбољи шљакатор на тврдој подлози, а што се тиче траве још увек не знамо како је поред ''травнатог'' Федерера стигао да освоји чак пет Вимблдона у последњих 10 година, а од тога је победио баш њега у три финала.

Музички уредник Илија Павловић.

Аутор текста Зоран Николић Зозон. 

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се