Коронавирус и ментално здравље

Већ скоро осам месеци живимо са епидемијом Ковида-19, а све су шансе да ће тако бити и у наредних годину дана. Како психолошки изаћи на крај са свимо изазовима које нам доноси такозвана "нова нормалност"? То је била једна од главних тема Десетог конгреса психотереапеута Србије који је одржан током викенда. О овој теми разговараћемо с гошћом проф. др Невеном Чаловском, дугогодишњом породичном психотерапеуткињом.

Наравно, и поред коронавируса, живот тече даље. Једна од уобичајених активности током јесени је припрема зимнице, а у емисији ћете чути како то може да постане и додатни извор прихода.

Ближи се и 1. новембар - термин за замену летњих гума зимским. Подсетићемо вас и на то шта кажу прописи и до када имате времена да обавите овај посао.

Најавићемо и два фестивала који ће бити организовани током ове недеље. У понедељак, 26. октобра почиње 11. "Греен фест" који ће трајати до 4. новембра. Програмски директор фестивала Владан Шћекић најавиће нам које ћемо све филмове моћи да погледамо, које су теме панел дискусија, предавања и радионица...

Средином недеље која је пред нама почиње и јубиларни 10. Гете фест, који ће нам најавити селекторка и координаторка програма културе у Гете институту Сунчица Шидо.

Поред ових тема, као и сваког јутра, пренећемо вам све актуелне вести и још по неку занимљивост, па вас позивамо да се пробудите уз Радио Београд.

Уредник и водитељ Миша Стојиљковић.

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи