Читај ми!

2Г - о грејању и о грешкама, између осталог...

Грејна сезона, прецизније тзв. топле пробе, почеле су ове године три дана пре уобичајеног рока, а то је 15. октобар. Надлежни на свим нивоима нам говоре да су све припреме и ремонти завршени у року и да не би требало да нас је изненадило неуобичејено хладно време у периоду кад смо се надали да ће нас уместо радијатора још малко грејати Михољско лето. Но, и поред тога, ипак ћемо вас у нашем "Питању јутра" позвати да нам кажете је ли вам топло овога јутра, наравно ако о вашем грејању брину локалне самоуправе и даљински системи.

Грешака у уџбеницима из којих уче наша деца има више него што би сви желели - и аутори, и издавачи, и родитељи, па и сами ученици, који су због њих у ризику да градиво које тек усвајају, погрешно науче. Ко је за то крив и како исправити грешке - питања су на која је одговоре потражила колегиница Николина Миљковић.

У данашњем издању Јутарњег програма говоримо и о најавама увођења бесплатног уписа у катастар, проширењу поједностављеног ангажовања радника на сезонским и повременим пословима уз примену дигиталних платформи, наставку сарадње ЕУ и наше земље у области образовања на почетку новог циклуса програма "Ерасмус +", као и о 29. Међународном фестивалу етнолошког филма у Београду, који ће у потпуности бити на интернету због пандемијских околности које више, нажалост, не можемо ни називати новим иако се на њих и даље навикавамо.

Са вама - Елизабета Арсеновић.

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара