Читај ми!

"Од љубави се расте"

Републички завод за статистику објавио је резултате истраживања које се односи на школски живот у Србији у последњој деценији – када чујете податак да је у Србији затворено више од 200 основних школа, да само у Београду расте број деце која су уписала први разред, да се затварају и средње школе нико не остаје равнодушан, посебно ако имамо у виду да се сваке године роди 50 хиљада мање деце него претходне. Да ли су ови подаци забрињавајући објасниће нам Сунчица Стефановић – Шестић, руководилац статстике образовања, науке и културе у Републичком заводу за статистику.

Посетићемо овог јутра С.О.С. Дечје село у Краљеву с обзиром да је у току кампања „Од љубави се расте" која има за циљ да пронадје нове С.О.С. родитеље који ће покушати да улепшају детињство неким новим клинцима. Како изгледа живот у Дечјем селу у Краљеву и које услове будући родитељи треба да испуне....? Саговорница нашег Јутарњег програма биће национална директорка С.О.С. села Дечја села Србије Весна Мраковић - Јокановић

Водимо вас у обилазак "Павловог парка" у Сремској Митровици који је осмишљен с циљем да одвикава децу од мобилних телефона и рачунара.

Аутор и водитељ Игор Обрачевић.

 

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара