Еурибор у минусу - ниже рате кредита, проблем за глобалну економију

Претходне недеље европску и светску економију је затекла вест о рекордном паду Еурибора, то јест каматне стопе по којој група изабраних европских банака међусобно позајмљује новац. Пад Еурибора у негативну зону, иако је то на краће стазе повољније за дужнике, ипак значи да са економским токовима нешто озбиљно није у реду. Да ли је сада право време за узимање кредита? О томе разговарамо са генералним секретаром Удружења банака Србије Владимиром Васићем.

Затишје између два таласа вируса идеално је време да се подсетимо кампање за даривање крвне плазме оних који су прележала kовид19. Лечење крвном плазмом је само једна од терапија која се примењује код најтежих пацијената. До сада је ту терапију примило 200 оболелих, а пред предстојећу јесен и зиму било би добро да направимо и резерве крвне плазм.

У Јутарњем програму Ухвати дан проверавамо и како је протекло усељавање у ученичке домове, где ове године важе нова правила. Говорићемо и о томе како се сналазе у вртићима сада када се све више деце враћа у предшколске установе.

Из Контакт центра републичких инспекција сазнајемо колико људи се јавило и пријавило непоштовање епидемиолошких мера.

Водимо вас и у Музеј чоколаде.


Уредник и водитељ: Николина Миљковић.

 

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара