Чекајући вакцину

Пратећи податке о новозараженима коронавирусом идемо на два краја света. Мексико је по броју умрлих од Ковида 19 на четвртом месту, док је стопа преминулих у Јапану међу најнижима. Свет са нестрпљењем чека вакцину. Ових дана стижу добре вести из различитих земаља, али је још увек реч о експерименталним фазама. О томе када је реално очекивати да се вакцина нађе на тржишту и како тече ток испитивања разговараћемо са имунологом, др Маријом Зарић из Лондона.

Новог таласа короне нису поштеђени ни најмлађи. Због тога се последњих дана из Кризног штаба чују препоруке да и деца у вртићима треба да носе маске. То, међутим, неће бити једноставан подухват, а разлога је пуно. На њих скреће пажњу Босиљка Јовановић, председница Самосталног синдиката предшколског васпитања и образовања.

Летњи програм Римске опере отворен је новом поставком Вердијевог РИГОЛЕТА. Од места одржавања до начина презентације, представа је прилагођена условима примене заштитних мера и својеврстан је спој традиције и импровизације.

Уредник и водитељ Оливера Стајић.

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара