Заједно кроз кризу

Наслов за најаву данашњег Јутарњег програма позајмили смо од назива истраживања "Заједно кроз кризу" које заједнички спроводе Привредна комора Србије и УСАИД-ов Пројекат сарадње за економски развој. Један од резултата трећег циклуса тог истраживања је и да ће за опоравак привреде погођене пандемијом бити потребно око годину дана. О осталим резултатима, разговараћемо са Александром Зарићем из УСАИД-а. А о опстанку пословања микро, малих и средњих предузећа која су и највише погођена пандемијом вируса корона и о новим иницијативама и предлозима држави у вези са тим Уније послодаваца Србије говориће нам Слободан Џиновић, члан Председништва те организације.

Подробно ћемо вас упознати и са новим мерама Кризног штаба Владе Србије које би требало да допринесу обуздавању великог и наглог ширења заразе у нашој земљи, а вас ћемо, у "Питању јутра" питати да ли је порасла свест код људи да је ношење маске - од сутра обавезно и на отвореном простору - једина иоле поуздана заштита од све распрострањенијег присуства вируса.

Посредством телефонских веза бићемо и у Бањалуци да бисмо са Дејаном Андрићем из "Невид театра" најавили један леп књижевни конкурс и регионалну сарадњу Босне и Херцеговине, Црне Горе и наше земље - писање оригиналних бајки и басни за децу на тему културних разноликости.

Са вама - Елизабета Арсеновић

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво