Крагујевачки Црвени крст у борби против Ковида 19

Црвени крст Крагујевца је за време и по укидању ванредног стања, током пандемије корона вируса, био најважнија карика у очувању здравственог и социјалног система града на Лепеници.

Волонтерима и запосленима у тој хуманитарној организацији, деценијма уназад, нису стране ванредне ситуације и брига за друге. Пандемија Ковида 19 је само једна у низу ванредних акција у којима је пружана помоћ старијима у изолацији, деци и одраслим особама са инвалидитетом. Програм бриге о оболелима од деменције и Алцхајмерове болести  није прекидан ни током ванредног стања. И Народна кухиња је радила све време.

О доброти и подршци, али и о активностима, сада, када су релаксиране ванредне мере за емисију "У средишту пажње" говори  секретар  Црвеног крста Крагујевца  Невенка Богдановић, психолог.

Уредник и водитељ Марина Стојадиновић.

Насловна страница - Волонтери Црвеног крста Крагујевца (Фото/Ц. крст Крагујевац)

У средишту пажње У средишту пажње

Autor:
Редакција магазинског програма

Свакога радног дана емисија "У средишту пажње" доноси интервју са нашим најбољим аналитичарима и коментаторима, политичарима и експертима, друштвеним иноваторима и другим познатим личностима, или личностима које ће убрзо постати познате. [ детаљније ]

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара