Борба против епидемије на Косову и Метохији

Корона вирус  шири се и на Косову и Метохији. Како Београд помаже српским срединама да се изборе са епидемијом? Да ли ће Приштина прихватити пружену руку за сарадњу у овим условима? Како политичке тензије у Приштини утичу на спремност привремених институција да се ухвате укоштац са епидемијом? Шта се може очекивати од седнице Савета Безбедности УН о раду УНМИк-а која се одржава у формату видео конференције? Све то питаћемо Марка Ђурића, директора Канцеларије за Косово и Метохију.

Инфекција вирусом Ковид 19 јавља се у тежим облицима најчешће код људи који имају  придружене болести. Једна од таквих болести је дијабетес, па у тим случајевима треба бити и посебно опрезан. Како поступати са прописаном терапијом, какав режим живота и неге се сада препоручује? Саговорник емисије је академик др Предраг Ђорђевић, ендокринолог.

Уредник и водитељ је Ивана Прибићевић. 

У средишту пажње У средишту пажње

Autor:
Редакција магазинског програма

Свакога радног дана емисија "У средишту пажње" доноси интервју са нашим најбољим аналитичарима и коментаторима, политичарима и експертима, друштвеним иноваторима и другим познатим личностима, или личностима које ће убрзо постати познате. [ детаљније ]

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се