Вечерња паника и помоћ путем вајбер броја

Ванредно стање и ванредни услови, страх од заразе и страх од изолације – све то изазива многе реакције и стања са којима се неки носе лакше а неки теже. У жељи да разговором и саветима помогне људима који се осећају лоше проф. Славица Ђукић Дејановић, министарка задужена за демографију и популациону политику и психијатар, отворила је вечерње саветовалиште преко телефонског вајбер броја. Шта питају и какву помоћ траже они који окрену тај број? Може ли се овладати страхом? Саговорница емисије је проф. Славица Ђукић Дејановић.

У средишту пажње су и корона времена у САД. Све већи број заражених, преоптерећеност болница и различити приступи савезних држава стварност су у најмоћнијој земљи света. Како се боре са том стварношћу, на који начин се политика преплиће са епидемијом и како се коментарише помоћ која је у Америку стигла из Русије? Какве су економске перспективе? Саговорник емисије је Обрад Кесић, политички аналитичар и шеф Представништва Републике Српске у Вашингтону.

Уредник и водитељ је Ивана Прибићевић

У средишту пажње У средишту пажње

Autor:
Редакција магазинског програма

Свакога радног дана емисија "У средишту пажње" доноси интервју са нашим најбољим аналитичарима и коментаторима, политичарима и експертима, друштвеним иноваторима и другим познатим личностима, или личностима које ће убрзо постати познате. [ детаљније ]

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи