Економске мере Владе - појас за спасавање

Кроз економски програм мера за смањење негативних ефеката пандемије вируса корона, држава ће помоћи привреду са 5,1 милијардом евра. Реч је о помоћи у висини од 11 одсто бруто друштвеног производа Србије. Мере имају два циља - очување радних места кроз пакет пореских олакшица и подршку малим и средњим предузећима.

О значају предложених мера и помоћи државе да привредници лакше преброде последице кризе говори  економиста Миладин Ковачевић, директор Републичког завода за статистику.

Какво је стање на светским берзама и колики су потреси на тржиштима капитала - питаћемо Ненада Гујаничића, брокера и финансијског аналитичара.

Они који имају алергију знају да сваке године у ово доба почињу симптоми попут цурења носа, сузења очију, кијања. Како људи са алергијама да се понашају за време епидемије - рећи ће нам др Драгана Тадић, специјалиста интерне медицине и алерголог из КБЦ "Бежанијска коса".

Уредник је Оливера Симић Милошевић.

У средишту пажње У средишту пажње

Autor:
Редакција магазинског програма

Свакога радног дана емисија "У средишту пажње" доноси интервју са нашим најбољим аналитичарима и коментаторима, политичарима и експертима, друштвеним иноваторима и другим познатим личностима, или личностима које ће убрзо постати познате. [ детаљније ]

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара