Магазин на Првом

Зашто се не смањује број несрећа и погибија на нашим градилиштима? Шта предвиђа нови Закон о безбедности и здрављу на раду који би, према најавама, требало да буде донет до краја године? Како ће новим прописима бити регулисано питање одговорности послодаваца, инспекције и ангажованих радника? Гост: Горан Родић из Грађевинске коморе Србије.

Рок за излазак Велике Британије из Европске уније одложен је за 31. јануар наредне године. У међувремену, у Великој Британији су заказани ванреди избори за 12. децембар. Нема сумње, а у томе су сагласни готово сви политички експерти, да ће Брегзит имати утицај и на земље на западном Балкану које су у процесу евроинтеграција. О Брегзиту за Радио Београд говори професор Џемјс Кер-Линдзи из Лондонске школе економије и политичких наука. Са њим је разговарала Наташа Ракетић.

Дивље депоније, бачено смеће ван контејнера, електране и саобраћај главни су загађивачи животне средине. О томе колико је дугачак списак еколошких проблема и како се решавају, разговарамо са мр Гораном Чабрадијем, председником Управног одбора Националне асоцијације „Чистоћа Србије".

„Црвени крст" Србије већ неколико година организује Фестивал позоришних представа које промовишу хумане вредности. Ове године тема је била „Смањење насиља међу младима". Причу о малим глумцима који ће свој позоришни деби сигурно дуго памтити и који су гледаоцима одржали лекцију из толеранције забележила је Светлана Младеновић.

Уредник и водитељ Дијана Иванов Кадић.

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи