Таласање - Шетња

У Србији се у протеклих месец дана догодило неколико инцидената у транспорту опасног материјала. Истовремено актуелизовало се и питање превоза опасног материјала кроз Београд. Иако надлежни тврде да је све безбедно, стрепња ипак постоји. Тим поводом саговорник Таласања је професор Саобраћајног факултета, Војкан Јовановић. Чућемо како се  то питање регулише у Францускоји, али и искуства из Италије, где се пре пар година догодио велики акцидент. 

Православни верници у Србији данас славе Светог Трифуна, заштитника виноградара. Истовремено као празник западне цивилизације обележава се дан заљубљених - Свети Валентин.  Кажу да један без другог не иду. Вино је једино пиће које има своју културу и  филозофију у чијој основи је, заправо, љубав. Нама је то повод да потражимо и одговоре на питања о томе да ли Србија производи добра вина? Може ли више? Како помоћи произвођачима? Колика су улагања, колика је добит? Саговорник нам је професор Пољопривредног факултета, Слободан Јовић.

Чућемо  сегменте нове емисије Којекуда, а саговорник нам је и млади вајар Лука Радојевић, који се својим делима већ доказао у 25 земаља света.

Уредник и водитељ емисије је Оливера Стајић.

 

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво