Радио Џубокс: Програмска шема - уторак, 13. апр 2021

06:00
Микс, р.
07:00
Претпоноћни тренуци - Песме Федерика Гарсија Лорке - Раде Марковић, р.
07:10
Микс, р.
09:15
Микс
11:15
Микс
13:15
Микс
15:10
Микс
17:00
Фестивалска разгледница - 60. година Београдског пролећа, р.
17:15
Микс, р.
19:00
Плесни подијум, р.
19:15
Микс, р.
21:00
Портрет - Група Сан, р.
21:15
Микс, р.
23:00
Претпоноћни тренуци - Песме Душан Матић - Дејан Чавић, р.
23:10
Микс, р.
01:00
Филмска музика, р.
01:15
Микс, р.
03:00
Азбука евергрина - Simon and Garfunkel, р.
03:15
Микс, р.
05:00
Концерт - Одисеја - 50 година уметничког рада Војкана Борисављевића, р.
05:15
Микс, р.