Радио Џубокс: Програмска шема - понедељак, 26. јул 2021

06:00
Микс, р.
07:00
Претпоноћни тренуци - Песме Андреја Вознесенског - Жарко Обрачевић, р.
07:10
Микс, р.
09:15
Микс
11:15
Микс
13:15
Микс
15:10
Микс
17:00
Филмска музика, р.
17:15
Микс, р.
19:00
Азбука евергрина - Mariza, р.
19:15
Микс, р.
21:00
Концерт - Други начин, р.
21:15
Микс, р.
23:00
Претпоноћни тренуци - Песме Марије Павликовске Јасножевске - Милена Шишкин, р.
23:10
Микс, р.
01:00
Сингл - Harry Nilson - Without you, р.
01:10
Микс, р.
03:00
Биг Бенд РТС, р.
03:30
Микс, р.
05:00
ПГП РТС, р.
05:15
Микс, р.