Радио Плетеница: Програмска шема - четвртак, 06. мај 2021

06:00
Тихо ноћи, р.
06:30
Микс, р.
07:00
Медаљон - Александар Саша Петровић, р.
07:15
Микс, р.
09:10
Микс
11:30
Микс
13:05
Микс
14:30
Микс
15:15
Микс
17:00
1001 Траг - Радојкино коло - Радојка Живковић, р.
17:10
Микс, р.
19:00
Уживо - Концерт ,,Искорак у вечност”- Бранимир Ђокић, р.
20:15
Микс, р.
21:00
Свирај свирче, р.
21:05
Микс, р.
22:00
Тихо ноћи, р.
22:30
Микс, р.
23:00
Медаљон - Светомир Илић Сики, р.
23:15
Микс, р.
01:00
1001 Траг - Шумадија - Ера Ојданић, р.
01:10
Микс, р.
03:00
Тамбурица златна жица, р.
03:30
Микс, р.
05:00
Винил - Бело дуде - Мијат Мијатовић, р.
05:05
Микс, р.