Радио Плетеница: Програмска шема - петак, 01. окт 2021

06:00
Тихо ноћи, р.
06:30
Микс, р.
07:00
Медаљон - Божидар Боки Милошевић, р.
07:15
Микс
09:10
Микс
11:10
Микс
12:15
Микс
13:05
Микс
14:30
Микс
15:15
Микс
17:00
1001 Траг - Колика је Јахорина планина - Софка Николић, р.
17:10
Микс, р.
19:00
Осамдесете, р.
19:30
Микс, р.
21:00
Дуети, р.
21:05
Микс, р.
22:00
Тихо ноћи, р.
22:30
Микс, р.
23:00
Медаљон - Лола Новаковић, р.
23:15
Микс, р.
01:00
1001 Траг - Тихо, тихо тече Дунав стари - Жарко Данчуо, р.
01:10
Микс, р.
03:00
Уживо - Концерт ,,Три мајстора‘‘- Дом синдиката, р.
04:10
Микс, р.
05:00
Прело са извора, р.
05:10
Микс, р.